Meteen naar de content

Betaal veilig achteraf met Klarna

Voordelen smartwatch

WAT KUNNEN ONZE SMARTWATCHES ALLEMAAL?

HARTSLAG TRACKER, CALORIEN TELLEN & STAPPEN STELLEN:
Een smartwatch is je ideale trainingspartner die je hartslag nauwkeurig monitort, je stappen continue telt en bijhoudt hoeveel calorieën je hebt verbrand. De ingebouwde, optische multi-hartslagsensor waakt dag en nacht over de gezondheid van je hart. Naast het meten van je actieve bezigheden waarschuwt de smartwatch je ook als je te lang zit. Bekijk de gegevens meteen op het heldere schermpje of bekijk achteraf de wetenschappelijk onderbouwde analyse in de app.
VERBETER JE NACHTRUST
Een goede nachtrust is zoals iedereen weet super belangrijk om optimaal te presenteren in je dagelijkse leven. De innovatieve slaapmonitor van deze smartwatch verschaft je inzicht in je slaappatronen (lichte en diepe slaap) om de kwaliteit van je slaap te verbeteren.
SPECIFIEKE SPORT UITSLAGEN
Een half uur krachttraining verschilt uiteraard in de intensiteit en verbranding van een half uur hardlopen. Geniet met de gespecialiseerde sport mode en de superkrachtige en vernieuwde processor van super nauwkeurige resultaten afhankelijk van je favoriete sport of activiteit. 
 
SUPERSMART
Synchroniseer de Smartwatch  gemakkelijk met je telefoon en mis nooit belangrijke oproepen of berichtjes. Je playlist is te bedienen vanaf het schrempje van je watch. Je kunt foto's maken op afstand en als het dreigt te gaan regenen krijg je hier zelfs een melding van! Upgrade je dagelijkse leven en ervaar de gemakken van de toekomst.
IP67 WATERPROOF
Ga door weer en wind, deze smartwatches kunnen alle buiten activiteiten zonder problemen aan. Vermijd wel contact met heet water en niet gebruiken in een sauna.
IP68 WATERPROOF
Ga door weer en wind, deze smartwatches kan alle buiten activiteiten zonder problemen aan. Je kunt zelfs zwemmen met deze smartwatches tot max. 1,5 meter diepte. Vermijd wel contact met heet water en niet gebruiken in een sauna.

VEILIG ONLINE SHOPPEN SSL CERTIFIED

GRATIS VERZENDING

24/7 KLANTENSERVICE

NIET TEVREDEN GELD TERUG GARANTIE